Verreiker huren in Alkmaar

De beste kwaliteit roterende verreikers in Alkmaar en omgeving

Waarom een verreiker huren in Alkmaar van Winkel Infra?

Bent u op zoek naar een wendbare verreiker voor uw bouwproject in en rondom Alkmaar? Dat zit u goed bij Winkel Infra! Vooral bij projecten met moeilijk te bereiken plekken of lastig te verplaatsen materiaal kan een verreiker een uitkomst zijn. De verreikers van Winkel Infra zijn compact en wendbaar. Met een hoogte tot 35 meter en een hefvermogen tot 7 ton zijn ze uitermate geschikt voor verschillende bouwprojecten.

Onze nieuwste verreikers beschikken over een Twin Energy. Door dit systeem kan de verreiker CO2-neutraal werken op 380 Volt.

Nieuwste en schoonste Stage 5 dieselmotoren

Jaarlijks inspectie en TÜV keuring door onafhankelijke instantie.

Vrijblijvend en deskundig advies.

Met ruim 40 jaar ervaring altijd een professionele aanpak.

De beste kwaliteit verreikers met een groot aanbod aan hulpstukken.

Zeer breed inzetbare machines.

Flexibel transport in eigen beheer.

Machinisten die beschikken over de benodigde certificaten.

wiellader-shovel Winkel Infra

Roterende verreiker 21 meter

Kenmerken:
5 ton hefvermogen
21 of 25 meter bereik
Manitou 2150 / 2550

 

Roterende verreiker 26 meter

Kenmerken:
7 ton hefvermogen
26 meter bereik
Elektrisch draaien mogelijk
Schone stage 5 motor
Magni RTH 7.26 SH

Roterende verreiker 30 meter

Kenmerken:
6 ton hefvermogen
30 meter bereik
Elektrisch draaien mogelijk
Schone stage 5 motor
Magni RTH 6.30 SH

Roterende verreiker 35 meter

Kenmerken:
6 ton hefvermogen
35 meter bereik
Elektrisch draaien mogelijk
Schone stage 5 motor
Magni RTH 6.35 SH

wiellader-shovel Winkel Infra

Roterende verreiker inclusief hulpstukken huren

Omdat wij onze roterende verreikers kunnen uitrusten met een werkbak, zijn ze ook te gebruiken als hoogwerker. Op plekken waar u niet goed kunt rijden en keren, biedt deze verreiker een uitkomst. Een verreiker kan zelfs zware lasten tillen en verplaatsen op plekken waar een hoogwerker niet zo makkelijk kan komen.

Naast een werkbak kunnen we de roterende verreikers ook uitrusten met andere hulpstukken. Zo zijn ze multifunctioneel inzetbaar. Denk aan een Betonkubels (zij/onderlosser), Roterende manbak (500/1000KG), Hefplateau, Diverse hijsmasten, Pallethaak, Verleng lepels, Kantelbakken, Schepbak, Mechanische klem, Hulo klem, Hijslier 2 en 3 ton, Baggerschuif, Puincontainer, Roterende palletvork, Radiografische bediening en Aanhangwagen.

Weet u niet precies welk hulpstuk u nodig heeft? Neem dan contact op met Winkel Infra of lees verder over onze verreikers.

Veilig een verreiker huren in Alkmaar

De verreikers van Winkel Infra worden veelal verhuurd met machinist. Bij ons staat veiligheid erg hoog in het vaandel, dus zorgen we ervoor dat al onze machinisten beschikken over de benodigde certificaten. Daarbij krijgen al onze machines jaarlijks een TÜV keuring. Zo kunt u vertrouwen op de kwaliteit van ons materieel en zijn wij goed op de hoogte van de staat van onderhoud van middelen.

Met ruim 40 jaar ervaring weet Winkel Infra precies wat voor materieel u nodig heeft voor elke sector. Weet u al precies welke verreiker u wilt huren, vul dan onderstaand formulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook als u nog twijfelt en meer advies nodig hebt, kunt u ons altijd bereiken.

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
Heb je vragen?