Knikarm hoogwerker huren

Werken op hoogte met een hoogwerker

Werken op hoogte? Dat doet u veilig, gemakkelijk en snel met onze hoogwerkers. Of u nou één dag of voor langere periode een hoogwerker nodig heeft, alles is mogelijk. Het transport van de hoogwerkers kan indien gewenst geheel door ons verzorgd worden. Zo kunt u erop vertrouwen dat de machine netjes en op tijd op de juiste locatie wordt geleverd.

Winkel Infra biedt rupshoogwerkers van 8,5 meter, 12 meter, 14 meter en 21 meter. Doordat ze een onderstel hebben op rupsbanden, kunnen ze gebruikt worden op allerlei soorten ondergronden. Hierdoor is de rupshoogwerker bijvoorbeeld ideaal voor terreinen met zand of modder. Het is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal dat u wilt meenemen voor welk werkplatform of hefvermogen u moet kiezen.

Bekijk voor meer informatie over de hoogwerkers de specificaties hieronder of neem contact met ons op voor advies op maat.

Knik Telescoop hoogwerker 20 meter

4x4 aangedreven diesel veelzijdig inzetbare hoogwerker .

Werkhoogte: 20.20 meter.
Reikwijdte: 11 meter.
Eigen gewicht: 10500 kg.
Breedte: 2,46
Max gewicht in de bak: 227 kg.

HR12NE

Knikarm hoogwerker 12 meter

De Nifty HR12 knikarm hoogwerker op accu heeft een werkhoogte van 12.20 meter en een zijdelings bereik van 6.10 meter. D. De hoogwerker staat op non-marking banden en is uitermate geschikt voor binnen gebruik.


Werkhoogte
: 12.2 meter.
Reikwijdte: 6.10 meter.
Eigen gewicht: 3300 kg.
Breedte: 1.5
Max gewicht in de bak: 200 kg.

Heb je vragen?