TRAX hoogwerker huren

Werken op hoogte met een hoogwerker

Werken op hoogte? Dat doet u veilig, gemakkelijk en snel met onze hoogwerkers. Of u nou één dag of voor langere periode een hoogwerker nodig heeft, alles is mogelijk. Het transport van de hoogwerkers kan indien gewenst geheel door ons verzorgd worden. Zo kunt u erop vertrouwen dat de machine netjes en op tijd op de juiste locatie wordt geleverd.

Winkel Infra biedt rupshoogwerkers van 8,5 meter, 12 meter, 14 meter en 21 meter. Doordat ze een onderstel hebben op rupsbanden, kunnen ze gebruikt worden op allerlei soorten ondergronden. Hierdoor is de rupshoogwerker bijvoorbeeld ideaal voor terreinen met zand of modder. Het is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal dat u wilt meenemen voor welk werkplatform of hefvermogen u moet kiezen.

Bekijk voor meer informatie over de hoogwerkers de specificaties hieronder of neem contact met ons op voor advies op maat.

Foto hoogwerker

Trax hoogwerker 21 meter

Veelzijdig inzetbare hoogwerker met een groter werkplatform en een groter hefvermogen. Deze hoogwerker is uitgerust met een generator.

Het TraX-systeem is uniek door zijn vier onafhankelijke rupsbanden, in tegenstelling tot twee traditionele rupsbanden. Hiermee is een 'best of both worlds' categorie gecreëerd, die de voordelen van normale én rupsbanden combineert.

Werkhoogte: 20.90 meter.
Reikwijdte: 12.5 meter.
Eigen gewicht: 12500 kg.
Breedte: 2,44 meter, op kunstof pads met stalen rupsen.
Max gewicht in de bak: 250 kg.

Heb je vragen?